DTU Talent Partner

Bliv Talent Partner, og styrk jeres virksomheds rekruttering af talentfulde studerende og skarpe nyuddannede ingeniører fra DTU.

Talent Partner

Få fat på morgendagens talenter

Som Talent Partner får jeres virksomhed adgang til en bred palet af aktiviteter og events, der bringer jer tættere på DTU’s studerende. I får blandt andet mulighed for at holde oplæg om jeres virksomheds karrieremuligheder, blive fagligt eksponeret og bidrage til undervisningen samt afholde workshops med afsæt i jeres faglige problemstillinger.

For at gøre jeres adgang til de studerende så nem som muligt får I tilknyttet en fast kontaktperson på DTU, som står for koordinering af partnerskabets forskellige elementer. Kontaktpersonen hjælper også med gode råd til, hvordan I bedst fanger de studerendes opmærksomhed - og i det hele taget får mest muligt ud af jeres status som Talent Partner på DTU.

Omtale og eksponering

Som Talent Partner opnår jeres virksomhed også løbende omtale og eksponering over for de studerende i mange forskellige sammenhænge på DTU, herunder på DTU’s digitale platforme. Samtidig kan I tilbyde jobs, praktikpladser og projekter til studerende på DTU’s interne kanaler.

Det får I som Talent Partner:

  • Fast DTU-kontaktperson.
  • Adgang til DTU Career Night to gange årligt, hvor I holder oplæg for relevante studerende og kan opbygge netværk til dem.
  • Adgang til Engineering Beyond the Classroom, hvor I afholder en faglig workshop med udgangspunkt i jeres problemstillinger og udfordringer.
  • Adgang til Diversity Day, hvor kom tættere på de studerende gennem dialog om veje til større mangfoldighed, inklusion og lighed inden for ingeniørernes brancher og arbejdsmarked.
  • Mulighed for at bidrage til kurser på DTU som gæsteforelæser, med en case eller et virksomhedsbesøg.
  • Mulighed for at annoncere jobs, projekter, praktik og andre karriere- og samarbejdsmuligheder.

Pris: Kr. 50.000/årligt ex. moms.

Kontakt

Birgitte Lydik

Birgitte Lydik Chefkonsulent, PA for Carsten Orth Gaarn-Larsen

Logos of DTU TP