DTU Talent Partner

Bliv Talent Partner og styrk jeres virksomheds rekruttering af talentfulde studerende og skarpe nyuddannede ingeniører fra DTU.

Få fat på morgendagens talenter

Som Talent Partner får jeres virksomhed adgang til en bred palette af aktiviteter og events, der bringer dig tættere på DTU’s studerende. I får blandt andet mulighed for at holde oplæg om jeres virksomheds karrieremuligheder, blive en del af undervisningen med gæsteforelæsninger og afholde workshops med afsæt i jeres faglige problemstillinger og opgaver.

For at gøre jeres adgang til de studerende så nem som muligt får I desuden en fast kontaktperson på DTU, som står for koordination af partnerskabets forskellige elementer. Kontaktpersonen hjælper jer også med gode råd til, hvordan I bedst fanger de studerendes opmærksomhed - og i det hele taget får mest muligt ud af jeres status som Talent Partner på DTU.

Omtale og eksponering

Som Talent Partner opnår jeres virksomhed også løbende omtale og eksponering over for de studerende i mange forskellige sammenhænge på DTU, herunder på DTU’s digitale platforme. Samtidig kan I tilbyde jobs, praktikpladser og projekter til studerende på DTU’s interne kanaler.

Det får du som Talent Partner:

  • Fast DTU-kontaktperson
  • DTU Career Night - oplæg på DTU samt networking med studerende 2 gange årligt.
  • Workshop med studerende under navnet "Engineering Beyond the Classroom" - afhold en faglig workshop med udgangspunkt i jeres problemstillinger og udfordringer.
  • Diversity Day - deltagelse i årlig diversitetsdag afholdt på DTU. 
  • Mulighed for at bidrage med faglig ekspertise i en gæsteforelæsning eller virksomhedsbesøg
  • Mulighed for at blive mentor for en dygtig studerende
  • Vejledning i at komme i projektsamarbejde med studerende

Pris: Kr. 50.000/årligt.

Øvrige samarbejdspakker

Find vores andre samarbejdspakker her:

Kontakt

Jeppe Seidenfaden
Akademisk medarbejder
AFRI
93 51 16 52

Kontakt

Jakob Høgh Sørensen
Akademisk medarbejder
Afdelingen for Uddannelse og Studerende
45 25 11 93