Se din forskning anvendt i virkeligheden

Vil du være med til at skabe impact og definere fremtidens teknologiske løsninger i samarbejde med de mest innovative virksomheder? Så har du mulighed for at blive en del af DTU Industrial Partnerships’ virksomhedssamarbejder.

Få støtte til at skabe den impact du drømmer om

Som forsker kan det være svært at finde tiden og ressourcerne til at facilitere gode samarbejder med industrien. Derfor har vi skabt DTU Industrial Partnerships, som er limen mellem dine forskningsinteresser og virksomhedernes ønsker. I samarbejde med DTU’s institutter, etablerer vi partnerskaber med udvalgte virksomheder, hvor du som forsker kan deltage. DTU Industrial Partnerships skal ses som supplement til de gode samarbejder, der allerede foregår med industrien. Det er en ramme for større, strategiske samarbejder på tværs af institutter og fagligheder.

Vi skaber rammerne for det gode samarbejde, så du får frigjort tid til at skabe de bedste forskningsresultater. Vi tager os af det praktiske og administrative, at brande din forskning og giver dig et større netværk inden for industrien samt mulighed for at deltage i tværfaglige projekter og få din forskning endnu bredere ud.

Vi tilbyder tre pakker for virksomheds- og forskningssamarbejde, som du kan læse mere om i højre side. Du kan finde kontaktinfo under hver samarbejdspakke.

Tværgående samarbejder

Deltag i Partnership Day, hvor du kan møde vores virksomheder og udvide dit netværk, hold oplæg ude i virksomhederne via Morning Talks, få brandet din forskning på sociale medier og i nyhedsbrev og deltag i innovations-workshops.
Forskere i laboratorie
Ved samarbejde med Corporate Partners fra industrien kan du bl.a. deltage i R&D-workshops med større virksomheder, samarbejde med virksomhedens Key Account Manager på DTU, som sørger for match mellem din forskning og virksomhedens ønsker, samt få brandet din forskning.
Tre kvindelige studerende fremviser vegansk dessert
Ved samarbejde med Talent Partners fra industrien kan du bl.a. få virksomhederne direkte ind i dine undervisningslokaler, engagere studerende og vise potentielle fremtidige karriereveje.

Business Hub Partner

Fire studerende kigger på hvid robot
I Business Hub Partner-pakken kan du systematisk samarbejde med SMV’er, indgå i workshops, holde oplæg hos virksomheder og få brandet din forskning.